H ομάδα Rise and Shine σας καλωσορίζει στο πιστοποιημένο πρόγραμμα «Life & Executive Coaching» του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Το «Life & Executive Coaching» είναι ένα εξαιρετικό ισχυρό «εργαλείο» που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής ανάπτυξης και την ώθηση προς την προσωπική μεταμόρφωση.

Παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως για επαγγελματίες ψυχικής υγείας,εκπαιδευτικούς, συμβούλους επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, κ.ά.

Μετά το πέρας της εκπαιδεύσης σας θα έχετε την δυνατότητα να εργαστείτε ως Σύμβουλοι Προσωπικής Ανάπτυξης ή να τα χρησιμοποιήσετε στην άσκηση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας.

Συνάμα, έχετε την δυνατότητα να εγγραφείτε στoν Σύλλογο Συμβουλευτικής Coaching Mentoring Ελλάδας (HCCMA)

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει Πιστοποιηθεί επισήμως από Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης International Open Soft Skills Certifications

Μέσα στην εκπαίδευση, περιλαμβάνεται η θεωρητική εκπαίδευση, οι βιωματικές ασκήσεις και οι εργασίες των ομάδων.

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα Total Coaching

Προϋπόθεση συμμετοχής στο πρόγραμμα Executive Coaching είναι οι συμμετέχοντες να έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα Life Coaching του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ ή αντίστοιχο πρόγραμμα Coaching άλλου φορέα.

Διάρκεια Προγράμματος

Το πρόγραμμα διεξάγεται 2 φορές τον μήνα, ανά 15 ημέρες.

Συγκεκριμένα, Τετάρτη ανά 15μέρες και δύο Σάββατα, όπου θα διεξαχθούν τα ROLE PLAYINGS ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρίσκονται.

Ημέρα Μαθημάτων: Τετάρτη ανά 15μέρες 17:30 – 21:30 | Role Playings: Σάββατο 10:00 – 16:00
Τρόπος Διεξαγωγής: Διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας του zoom, όπου μία ημέρα πριν θα λαμβάνετε το απαραίτητο link σύνδεσης.
Διάρκεια Προγράμματος: 200 ώρες / 10 μήνες

Σχετικά με το Κέντρο Θεραπευτικής Συμβουλευτικής Παιδιών και Ενηλίκων (ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ):

Το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ – Κέντρο Θεραπευτικής Συμβουλευτικής Παιδιών και Ενηλίκων ξεκίνησε να λειτουργεί το 2001 με κύριο στόχο, την προαγωγή της Ψυχικής Υγείας, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, μέσω Συμβουλευτικής Αγωγής – Αυτογνωσίας και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων.

Διεύθυνση: Παπανικολή 146, Χαλάνδρι | Τηλέφωνο:  2155151681 | Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Ιστοσελίδα: kethesy.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος