Ψυχοθεραπεύτρια - Σύμβουλος Σχέσεων, Μεταπτυχιακό Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στο Regent’s University London. Εξειδίκευση σε Θέματα Σχέσεων, Ζευγαριών & στη Διαχείριση Άγχους. Υπαρξιακή και Συνθετική θεραπεία. Ατομικές συνεδρίες και συνεδρίες για ζευγάρια Online, μέσω Skype.
Μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το Regent’s University London
Πτυχίο Ψυχολογίας από το Deree College στην Αθήνα
Certificate στην Ψυχοθεραπεία και τη Συμβουλευτική από το Regent’s University London
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Mindfulness στο Regent's University London
Στο Λονδίνο εργάστηκα σαν σύμβουλος σχέσεων και ψυχοθεραπεύτρια για πάνω από 10 χρόνια στη δικιά μου πρακτική και σε γνωστούς οργανισμούς όπως το Hammersmith and Fulham Mind, το Westminster Mind, το Reflections και το Awareness Centre.
Επίσης, στην Αθήνα, εργάστηκα ψυχοθεραπευτικά για 2 χρόνια στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δαφνί και στα Παιδικά Χωριά SOS.
Τώρα εργάζομαι ως ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλος σχέσεων προσφέροντας ατομικές συνεδρίες και συνεδρίες για ζευγάρια Online μέσω Skype.
Στο Skype έχω ψυχοθεραπευτική εμπειρία πάνω από 5 χρόνια.
Στο μεταπτυχιακό η εξειδίκευση μου ήταν στην Υπαρξιακή Θεραπεία ενσωματώνοντας και την Αναλυτική Ψυχολογία, την Ψυχοδυναμική Ανάλυση, τη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία και το Mindfulness.
Η Υπαρξιακή Θεραπεία βοηθάει το άτομο να βρει τον σκοπό και το νόημα της ζωής του μέσω της αποδοχής και της ενδοσκόπησης των σχέσεων και των καταστάσεων που βιώνει. Η προσέγγιση που ακολουθώ στην ψυχοθεραπεία είναι Συνθετική, που σημαίνει ότι ο τρόπος που δουλεύω συνδυάζει στοιχεία από διαφορετικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του θεραπευόμενου.
Μέλος του BACP (British Association for Counselling and Psychotherapy).
Θέματα Σχέσεων, Θεραπεία Ζευγαριών, Θέματα Γυναικών, Διαχείριση Άγχους
Ημέρα | Από | Έως |
Καθημερινές | - | - |
Σάββατο | - | - |
Το να αφήσουμε πίσω μας μια σημαντική σχέση για εμάς είτε είναι μια σχέση γάμου, ερωτική, φιλική ή επαγγελματική είναι πολλές φορές μια δύσκολη απόφαση. Πώς παίρνουμε λοιπόν μια τέτοια απόφαση; Πώς ξέρουμε πότε να μείνουμε και πότε να φύγουμε;
Είναι δύσκολο να εκφραστούμε αυθεντικά, να νιώθουμε ανεξάρτητοι και να νιώθουμε σύνδεση και αποδοχή από τους άλλους ταυτόχρονα. Υπάρχει μια αίσθηση, μια αντίληψη για πολλούς από εμάς ότι έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε δύο άκρα, στο να εκφραστούμε αυθόρμητα όπως θέλουμε εμείς και να απογοητεύσουμε τους άλλους και να μας κρίνουν και να είμαστε μόνοι ή να λέμε και να κάνουμε ότι θέλουν οι άλλοι και να έχουμε επιβράβευση, αποδοχή και παρέα.
Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.