-22% Εξαντλήθηκε Με τον Φρόυντ στην κουζίνα

Με τον Φρόυντ στην κουζίνα

Ποια σχέση έχει το φαγητό με την ψυχική μας διάθεση;
Γιατί όταν αισθανόμαστε "χάλια" αναζητάμε την απόλαυση μιας σοκολάτας;
Γιατί όταν είμαστε κουρασμένοι καταφεύγουμε σε μια μακαρονάδα ή μια πίτσα;
Πώς γίνεται μια μπριζόλα να μας κάνει νευρικούς, ενώ ένα ποτήρι γάλα να μας κατευνάζει;
Έχετε παρατηρήσει ότι κάποιες τροφές ρίχνουν τη διάθεσή μας, ενώ κάποιες άλλες την ανεβάζουν;
Ποιες τροφές επηρεάζουν την πνευματική μας απόδοση;
Υπάρχουν αγχολυτικά μενού και συνταγές αντιστρές;
Τελικά μπορούμε να νιώσουμε καλύτερα τρώγοντας;
Τις απαντήσεις σε αυτά και σε άλλα πολλά ερωτήματα θα τις βρείτε στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Και αν αναρωτιέστε τι σχέση μπορεί να έχει ο πατέρας της ψυχανάλυσης με τη μαγειρική, την κουζίνα και τις τροφές, υπάρχει εξήγηση. Θα διαπιστώσετε λοιπόν πως τρώγοντας έρχεται... όχι μόνο η όρεξη, αλλά και η καλή διάθεση.
Διαστάσεις 24χ19
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 01/01/2002
Σελίδες 166
Συγγραφέας Bottaccioli, Francesco

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Με τον Φρόυντ στην κουζίνα

  • 0  
  • Εσείς, έχετε διαβάσει το βιβλίο;
    Εάν ναι, θα το συστήνατε σε άλλους αναγνώστες;
  • Κατηγορία: Ψυχολογία Διατροφής
  • Εκδότης: Μύρτος
  • ISBN: 960-8222-02-8
  • ISBN: 978-960-8222-02-1
  • Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 01/01/2002
  • Συγγραφέας: Bottaccioli, Francesco
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • Προσωποποιημένη Συμβουλευτική για τις αγορές σας, από Εξειδικευμένη Ομάδα Εξυπηρέτησης.
  • 14,55€
  • 11,38€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 10,74€

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα